MAXXIS BANDEN – RBS Bandenservice
[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row]

Maxxis AP3 scoort gedeelde 3e plaats!

In de recent gepubliceerde all season bandentest van Sportauto heeft de Maxxis AP3 een gedeelde 3e plaats gescoord! De band scoort, net als de Continental AllSeasonContact een 7,9 en wordt daarmee beoordeeld als 'goed'. Maxxis passeert hiermee diverse gerenommeerde merken.

In de test behaalde de Maxxis AP3 goed op het onderdeel 'rijden op droog wegdek'. Op dit onderdeel krijgt de band het stempel goed & veilig. Ook biedt de AP3 bescherming tegen aquaplaning, waardoor u veilig kunt rijden op natte wegen, aldus de uitkomsten van de bandentest.

Maxxis AP3 all season

Een all season band met de modernste rubbersamenstelling en constructie, voor een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden.
• 3D-lamellen bieden extra stevigheid en grip, voor een betere prestatie op nat wegdek en in winterse omstandigheden
• De dubbellaagse stalen gordel beschermt de band tegen stoeprandschade
• Het geavanceerde loopvlak biedt een verbeterde grip op nat wegdek en vermindert de rolweerstand
• Met M&S markering en 3PMSF symbool, waardoor de band officieel als winterband wordt erkend

Wij zijn trots op Maxxis!

Wij zijn al meer dan 30 jaar exclusief distributeur van Maxxis in de Benelux. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide range zomer, winter en all season banden voor personenwagens, bestelwagens, SUV's en 4x4 voertuigen, maar ook camper en aanhangwagenbanden zijn onderdeel van ons assortiment.

In 2020, maar ook in de afgelopen jaren, zijn verschillende Maxxis profielen positief beoordeeld in diverse bandentesten. Het resultaat van de AP3 in de all season bandentest van Sportauto zien wij wederom als een erkenning van de kwaliteit van het merk.

Direct een afspraak maken voor vrijblijvend advies? Contact